Ett kontor ska vara inspirerande för dig själv samtidigt som det är inbjudande och förmedla rätt intryck till besökande och kunder. Av den anledningen är det viktigt att du inreder kontoret med både eftertänksamhet och hjärta.

Det finns en huvudanledning till varför du bör inreda med hjärtat. Det är av det simpla skälet att vi under normala omständigheter arbetar minst åtta timmar om dagen, fem dagar i veckan. Det innebär att du spenderar mestadels av det vakna dygnet på kontoret. Därmed behöver arbetsplatsen vara trivsam. Du kan inreda kontoret och göra det personligt och inspirerande utan att dra igång större projekt. Det räcker med att endast välja ut några olika vackra konstföremål och snygga tavlor som faller dig i smaken.

Kontoret – företagets skyltfönster

Du kan likna ett kontor med skyltfönstret till en butik. För att klienter och besökare ska ta dig seriöst samt företaget på allvar, behöver ditt kontor vara välinrett med en inbjudande känsla. Välj något passande vackert konstföremål som ger uttryck för vem du är som företagare, samt vilken typ av företag du bedriver. Det är viktigt att kunder känner sig trygga och i kompetenta händer. Det går att visa att du är seriös och professionell. Det gör du bland annat genom att inreda ditt kontor med sofistikerade konstverk eller stilfulla originalmålningar.