En iPad underlättar vardagen för många och används i olika sammanhang, just att den är större än en mobiltelefon och mindre än en dator gör den än mer användbar. Storleken och dess smidighet gör den optimal att ta med. När du tycker att mobiltelefonens skärm är för liten är iPaden det perfekta alternativet. Bara att läsa eller titta på bilder är många gånger bekvämare att göra på en större skärm. Den är inte helt optimal att skriva med, men då kan lösningen vara att köpa till ett tangentbord för att få den mer lik en dator.

Tillbehör beroende på användningsområde

Den populäraste surfplattan är just iPaden, och till den finns en hel del praktiska tillbehör som kan underlätta användandet beroende på användningsområde. För att minska risken för skada kan du köpa till skal eller skyddsfilm.

För dig som fotar och filmar mycket finns stativ, objektiv och belysning som kan underlätta.

Barn använder många gånger iPads för att titta på film, spela spel eller i lärosyfte. I förskolan har den blivit ett vanligt pedagogiskt verktyg. Det finns exempelvis bokstäver och siffror i trä som interagerar med iPaden och gör inlärningen lättare.

Se utbudet på nätet och hitta de tillbehör som underlättar just ditt användande av iPaden.